Fund&Fortid 3-2018

detektor bornholm

fogf 3 2018Fund&Fortid 3-2018 er ved at blive færdigt. Vi er selv yderst tilfredse med bladet og dets indhold, og håber at alle abonnenterne vil glæde sig til den 1. september (cirka), hvor det gerne skal ligge i de respektive postkasser.

Jeg har vist nævnt tidligere, at der stadigvæk er 'ledige pladser' som abonnent på Fund&Fortid - og du vil kunne få "gamle nyheder" lige lukt ind på lystavlen fire gange årligt - til en nogenlunde lav pris endda. 

Vi har denne gang - i det trykte blad - medtaget et par reklamer for vores to store arkæologiske selskaber - i vest: Jysk Arkæologisk Selskab og i øst: Det Kongelige Nordiske Oldskriftsselskab. Det har vi gjort for at gøre opmærksom på selskabernes eksistens blandt de af vore yngre og ældre medborgere, der endnu ikke har meldt sig ind. For når man ikke er medlem af et af de to selskaber, ved man jo heller ikke hvilke fantastiske arrangementer, man går glip af. For ikke at snyde de af jer, der ikke allerede har tegnet et abonnement på Fund&Fortid, vises de to reklamer også her i det faste opslag, og lad det så være en opfordring til at melde sig ind... læs her om de gode tilbud som selskaberne tilbyder. Husk, at sæson 2018/19 starter lige om lidt...

DDA Logo 01 transparent

Kontakt Os

Spørgsmål om medlemskab og abonnement:

Danske Amatørarkæologer
v/Formand Jette Svane Hansen
Arkæologiklubben Flækken
2800 Lyngby

Telefon: +45 3828 6158
E-mail: jette.svane@gmail.com