Glimt fra vikingetiden

Glimt Fra VikingetidenFoto: Freddy Arntsen

I 2020 havde Danske Amatørarkæologer 30-års jubilæum.

Redaktionen på Fund&Fortid har i den anledning samlet 30 artikler, skrevet af vore dygtige vikingetids forskere og amatørarkæologer, som velvilligt stillede op med små og store, kendte og ukendte beretninger om mange af vikingernes laden og gøren. Det var op til hver forfatter selv at bestemme emne, hvilket har gjort bogen meget alsidig. Dronning Margrethe gav sin tilladelse til at tilegne bogen til majestæten i anledning af hendes 80-års fødselsdag den 16. april 2020, og direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst, har skrevet en hilsen til dronningen.

H.M Dronningen 80 årFotograf Per Morten Abrahamsen og Wonderful Copenhagen

Bogen, med undertitlen ᚢᛁᛦ : ᛏᛅᛚᚢᛘ : ᛏᛁᛚ : ᛁᚦᚢᛅᚱ (Vi taler til jer) er på 280 sider og spækket med gode skarpe fotos af såvel landskaber og kort, som af miljøer og genstande. Formatet er A4 og layoutet det velkendte fra bladet "Fund&Fortid". Bogen gives som gave til alle Fund&Fortids abonnenter (i 2020), men kan erhverves for den nette sum af kr. 280,- så længe den er på lager.

Hvis du havde abonnement på "Fund&Fortid" i 2020, og ikke har modtaget bogen senest den 5. marts 2021, skal du rette henvendelse til DAAs formand Jette Svane Hansen eller til redaktør Benny Staal (telefonnumre findes på DAAs hjemmeside)


BOGBESTILLING

OBS - OBS - OBS

Vedr. bestilling af "Glimt fra vikingetiden".
Da der har været utrolig stor interesse og mange bestillinger på bogen, må vi desværre indstille videre salg. Vi har brug for tid til at ordne de bestillinger vi allerede har, og vi skal have talt op, hvor mange eksemplarer vi har tilbage.
Men send en bestilling og du kommer på venteliste. Betal IKKE før du har fået besked herpå.

Send en e-mail til formand Jette Svane Hansen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MobilPay på 80916

Betal på forhånd kr. 280,00 + porto kr. 66,00 (PostNord med levering i DK) i alt kr. 346,00

Husk navn og adresse + mærke: "jubibog". Eventuelle udenlandsbestillinger: send e-mail for yderligere info.

DDA Logo 01 transparent

Kontakt Os

Spørgsmål om medlemskab og abonnement:

Danske Amatørarkæologer
v/Formand Jette Svane Hansen
Arkæologiklubben Flækken
2800 Lyngby

Telefon: +45 3828 6158
E-mail: jette.svane@gmail.com