FUND&FORTID NR 1-2022

"Fund&Fortid - Arkæologi for alle" nr. 1-2022 er nu endelig på vej til tryk. Desværre er vi også denne gang blevet forsinket, hvilket skyldes at flere i redaktionen blev lagt ned af corona (og så har vi jo også arbejde ved siden af). Men i hvert fald bliver bladet udsendt senest i uge 11. - mellem den 14.- og den 18. marts.
 
Bladet indeholder blandt andet artikler om yngre stenalder i Nordsjælland, om vikingernes påklædning, deres hjelme, samt en artikel om borgerkrigsmønters brug i midten af 1200-tallet, eksemplificeret ved kong Abels mønter. Endelig bringer vi en lidt anderledes formidling om et lokalområdes fortid, hugget i sten. Bladets forside viser vikinger på vej af de store russiske floder mod Miklagard. Det er et maleri, malet af den russiske maler, Nicholas Roerich i 1901.
 
Vi håber på, og takker for abonnenternes tålmodighed, som vi tror ikke vil blive skuffede, når bladet kommer. Hvis du mod forventning ikke har modtaget bladet den 25. marts, så send en besked til mig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og der vil blive afsendt et erstatningsnummer.

FF Forside 01 2022 FINAL web

DDA Logo 01 transparent

Kontakt Os

Spørgsmål om medlemskab og abonnement:

Danske Amatørarkæologer
v/Formand Jette Svane Hansen
Arkæologiklubben Flækken
2800 Lyngby

Telefon: +45 3828 6158
E-mail: jette.svane@gmail.com